Happy color

Huulet : Imagic Flash Color Case

Silmät :

Imagic Flash Color Case

Bh Cosmetics 120 palette

Essence liquid ink eyeliner

Wet’n Wild Lash Renegade Mascara

Pohja:

Milani Conceal + Perfect 2-In-1 Foundation + Concealer – Porcelain / Tan

Makeup revolution Ultra Contour Palette

W7 Cosmetics Banana Dreams Loose Powder

Kulmat :  NYX Prof. Makeup Micro Brow Pencil Taupe

2 Responses to “Happy color

  • Siis aivan älyttömän upea meikki! Mistä oot tilannut tuon Imagicin värit? Haluuuuun 😀 😀 Niin ja hei miten ihmeessä sä saat irtoripset kiinnitettyä? Tää on mun akilleen kantapää, aina jos lähden yrittämään tappelen niiden kanssa sen puoli tuntia kunnes luovutan 😀

    • nanikaroliina
      1 viikko ago

      Nyt en osaa kyllä sanoa, siitä on niin kauan kun olen sen tilannut jostain ulkomailta aikoinani 😀 Mulla on räpsyjen laitosta vanha video tubessa : https://www.youtube.com/watch?v=56ZMyTJmfWk , Itsehän laitoin ekat räpsyt vuonna 2014 vasta. Oli kyllä haastavaa, tärkeintä on hyvä liima ja varmaan se ettei ripsi mene liian lähelle sisänurkkaa , liiman pitää myös antaa hieman kuivahtaa ennen kuin sen sinne luomeen laittaa. Voisin päivittää videon kyllä kattavilla vinkeillä ! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *