Merry christmas 2017 !

Kimalteista joulua !

Pohjustin luomen käyttäen meikkivoidetta ja puuteria. Sen jälkeen laitoin Rimmel London magnif”eyes meikkikynää, jonka ansiosta luomivärit tulevat paremmin esille ja saavat pidemmän kestävyyden. Irtoglitter on kiinnitetty Duon ripsiliimaa käyttäen. Onko teillä kokemusta Nyxin glitter primeristä ? Haluaisin kuulla kokemuksia siitä, toimiiko se yhtä hyvin, kuin Duo ?

Kurkkaa myös nämä jouluiset:

Classy makeup 

Little bit green

Kultainen meikki irtoglitterillä

2 Responses to “Merry christmas 2017 !

  • No siis ei oo taaskaan todellista miten upea look! <3 Ja Nyxin glitter primerin otin kokeiluun itse vähän aikaa sitten, ja mun mielestä se on tosi hyvä! Tosin tästä tuskin mitään apua on, kun en osaa verrata Duoon jota en oo kokeillut 😀 Mutta glitterit pysyi kyllä nätisti alkuillasta aikaiseen aamuun, vaikka muu naama tuntuikin valahtavan kasaan :'D

    • nanikaroliina
      1 kuukausi ago

      Kiitos ! Äläpäs nyt yhtään vähättele ! 🙂 Oon lukenut, että se olis super hyvä ja aina parempi saada tutulta kommenttia tuotteista 😉 Pitää ottaa se siis kokeiluun ! 😛 Ihana, että tulit kommentoimaan tänne pitkästä aikaa ! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *