”Lady skull pirate ”

 

Joko ootte päätäneet mitä pynttäätte haalloweeniksi vai aiotteko olla ihan chillisti ? 🙂
Käytetty: Makivärit / Luomivärejä / Ripsari /  Nestemäinen latexi
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille ! 🙂

2 Responses to “”Lady skull pirate ”

  • Waau taas ihan mahtava:D Mä en tiedä oikein mitä sitä tekisi Halloweeninä, olen kyllä ihan toivomatta töistä vapaalla, Halloween juhlat olisi kiva järkätä mutta en oikein tiedä ketä kutsua kun kaveriporukka on vaihtunut lähes kokonaan:D Varmaan sitä vähän juhlimaan löhtee mutten sitten tiedä jaksaako pukeutua kun olisin varmaan ainoa, vaikka siis rakastan tällaisia naamiaistyylisiä juttuja! ♥

  • Haha kiitos ! 🙂 ♥ Ehkä muutkin innostuisi pukeutumaan jos sä pukeutuisit ja ehdottaisit sitä ? 😉 Itsehän olen töissä, mutta lauantaina tarkoitus olisi tehdä jotain maski hullutuksia ja vähän juhlistaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *