Helpot lainekiharat suoristusraudalla

Heips ! Tässä video super helpoista lainekiharoista, en oo pitkään aikaan tehnyt hiusaiheista postausta, vaikka olisi pitänyt. Oon jotenkin super laiska omien hiusten kanssa, joten yleensä mulla on vaan jonkin näköstä kiharaa, tai ”messy bun” ..
  Täällä on ollut muutenkin vähän hiljaisempaa, koska oon työstänyt sitä tulevaa ”Halloween week ” – teemaa, elikkä viikko ennen halloweenia, 7 päivän ajan julkaisen tänne mörmelöitä videotutojen parissa ! Mä oon ainaki vähä innoissani siitä .. ootteko te ?! Tulossa on aika päheitä juttuja !
mut nyt, mukavaa sunnuntai päivää 🙂

2 Responses to “Helpot lainekiharat suoristusraudalla

  • Ohhoh tällaista en olekaan itse vielä koskaan keksinyt tai tähän törmännyt vaikka ihan simppeli juttu kyseessä. Arvaa kuka kokeilee tätä tänään??:D Ja hei voin samasitua tuohon mitä alussa puhuit, jkoku tavara nenän edessä, etsit pitkään eikä sitä ole siinä mutta kohta se ilmestyykin siihen:D Halloween juttuja odotellaan innolla ja lisää hiustutoja kehiin jos on vaan ideaa! 8)

  • peace of cake ! 🙂 haha 😀 Joo niimpä, ärsyttävää ! :DD Kiva kuulla Kata ! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *