How to do ”smokey eyes” for beginners

 Hellou ! Tänään on luvassa ”smokey eyes” tutoriaali aloittelijoille. Videolla on 3 vinkkiä siistiin lopputulokseen ja tutoriaali ”step by step” . Ohjeet menee kuitenkin aika nopsaa vauhtia, joten paina stoppia aina ”step 1, step 2 ” jne kohdalla, jos toteutat meikkiä saman aikaisesti videon parissa! 
Toteutan lisää teidän toiveita, sitä mukaa kun voin. Halloweeniksi on myös luvassa ns. ” Halloween week”, jolloin tulee viikon ajan joka päivä ideoita maskeerauksiin ! 🙂
Mun toinen silmä ( oikean puolmmainen ) on ollut ärtynyt ja hieman turvoksissa, siksi näyttää, että mulla olisi ns. eripari silmät videossa .. anyway videon lopussa on käytetyt tuotteet silmämeikkiin, toivottvasti tästä on teille hyötyä ja saatte uusia vinkkejä ! 🙂

6 Responses to “How to do ”smokey eyes” for beginners

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *