Koko illan ja yön kestävä bilemeikki

 1.  Luomen pohjustus meikkivoiteella ja puuterilla.
2. Blendaamista helpottamaan varjostusta luomivakoon.
3. Liikkuvalle luomelle Rimmel London MAGNIF’EYES DOUBLE ENDED SHADOW + LINER kynää, jota
4. hieman blendasin.
5. Sen jälkeen laitoin NYX:in The Smokey paletista sinistä luomiväriä liikkuvalle luomelle
6. ja luomivakoon.
7. Alaluomelle ja silmän sisänurkkaan käytin myös Rimmeliltä kultaista MAGNIF’EYES DOUBLE ENDED laineria tuomaan pysyvyyttä
8. saman sarjan kultaiselle luomivärille. Sävy 001 Gold Record.
9. Lopuksi ripsiväri ja halutessa räpsyt. Rimmel London volume colourist mascara.
Keväällä puhuin Rimmelin meikkikynistä ja tein niillä helpon glitter rajauksen. Mietiskelin silloin sen sinisen sävyä, ja halusin toteuttaa sillä jonkin meikin. Tässä se nyt on ! Tykkäsin tästä ihan superisti ja kestävyys tällä oli ihan sanoinkuvaamaton. Suosittelen siis Rimmelin  MAGNIF’EYES kyniä, jos etsit super kestävää tulosta. Niillä sen saat ! Kokeilin meikin kanssa myös punaista huulipunaa, jolloin siitä tuli aika jouluinen .. Ei ehkä ihan vielä ole sen aika, joten nude oli parempi 🙂
Palataan seuraavaksi videon parissa 🙂

2 Responses to “Koko illan ja yön kestävä bilemeikki

  • Ihan mahtava meikki! Tällaisen voisin itsekin yhdellä mun paletilla toteuttaa 8) Tosin 3 ja 4 kuvan sinisensävyistä multa ei löydy:/ En tiedä miksi mutta oon aina ollut varovainen tummansinisen luomivärin kanssa, tää näyttää ihan mahtavalle että ehkä nyt uskaltaisin kokeilla tätä. Bilemeikkinä tosi magee 8) Tosin meikkaan välillä arkenakin melko bilemäisesti:') ♥

  • Kiitos ! :)<3 3 ja 4 on samaa Rimmelin MAGNIF’EYES meikkikynää. Luomivärin laitoin siihen päälle, ja se on ja pysyy siinä vaikka bailais ! =D Sama juttu muuten, siniset luomivärit tuntuu muuten aina varisevan päivän mittaan silmien alle .. Laitahan kuvaa sitten kun oot kokeillut ! ;>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *