Kuinka klipsipidennys laitetaan


 Hellou ! Tein teille tutoriaalin siitä, kuinka klipsipidennys laitetaan. Se on tosi nopea ja helppo tapa saada pituutta tai paksuutta hiuksiin nopeasti, ilman, että hius kärsii. Irresistibleltä löytyy erilaisia klipsipidennyksiä, joista mulla on ollut the Silky Touch kokeilussa. Viime postauksessa mietin pysyyköhän silkkisyys tukassa pestyäni ne hopea shampoolla, mutta kyllä pysyi.

200g pakkaus sisältää 10 + kokeilu osion, josta voi katsoa onko väri hyvä. 10:mästä osiosta yksi on normaalia paksumpi, joka käy myös pelkäksi tuuhennokseksi jos on jo pitkät hiukset. Itse tykkään siitä, että se nopeuttaa näiden laittoa entisestään. Oma hius sulautuu nätisti pidennyksiin.
 Arvosanaksi sanoisin 4 / 5 🙂

Seuraavaksi hiusten saralla on tulossa niitä kampaus ideoita videolla ! Kaikki kampaukset on suht helppoja ja näpsäköitä toteuttaa. Niitä on tulossa pidennyksellä ja ilman 🙂

6 Responses to “Kuinka klipsipidennys laitetaan

  • Toi sun tukkas on kyllä kivan näkönen!<3

  • Pikku hiljaa alkaa oleen joo sen värinen ku pitää ! 🙂 Kiitos <3

  • Oi tosi kiva ja hyvin toteutettu video! 🙂 mun pitäis kyllä hankkia uudet klipsipidennykset! Osaatko yhtään sanoa kuinka kauan noi pysyy hyvänä? 🙂 ja minkä hintanen toi setti on? 🙂 näyttää tosi hyvältä!

  • Kiva kuulla, että tykkäsit ! :)) hmm .. hinta muokkautuu sen mukaan, kuinka pitkät pidennykset haluat 🙂 79e – 200e. Mulla on tän firman tukka ekaa kertaa, joten en osaa vielä sanoa kauan nää pysyy hyvänä, mutta yleensä mulla on klipsipidennys 6- 12 kk riippuen kuinka paljon käytän niitä 🙂 Raportoin kyllä näistä myöhemmin, kun ne ovat olleet mulla kauemmin 😛

  • Vautsi, pidennykset näyttää tosi nätin näkösiltä ja luonnollisilta. Itsellä ei oo tuollasista pidennyksistä kokemusta, mutta näyttää siltä, että ne on helppo käyttää 🙂 ihana video <3

  • Klipsit on kyllä tosi nopsat ja helpot ! 🙂 Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *