Edullisimmat hopea shampoot testissä

edulliset hope shampoot Prismassa hakiessani kestosuosikkia Biozellin hopea shampoota, huomasin hyllyssä super edullisen uutuuden, Cameleon hopea shampoon. Pullolla on hintaa alle 4 euroa, joten nappasin sen mukaani testattavaksi. Yllätys oli posittivinen, shampoo on pigmenttistä ja taittaa keltaisuutta super hyvin ! Koostumus on hivenen öljymäinen verrattuna Biozellin shampooseen, joten se on helppo levittää kuivaan hiukseen myös jos haluaa vielä enemmän tehostaa taittoa. 
biozell hopeshampoo
Hopeashampoo poistaa hiuksista keltaisuuden ja sameuden ja saa hiukset näyttämään kirkkaan vaaleilta. Sopii vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Hopeashampoo on tehokas suoja vaalean hiusvärin haalistumista vastaan. Shampoo sisältää kosteuttavia ainesosia ja antaa hiuksille kauniin kiillon. Sisältää UV-suojan ja hypotuoksun
+ poistaa keltaisuuden hyvin, jopa vaalean oranssi taittuu kylmäksi
+ Ei jätä lilaksi / siniseksi kuivaankaan tukkaan laittaessa
+ Antaa kiiltoa
– kuivattaa hiusta jonkin verran pitkässä käytössä 
cameleo hopeshampoo
 Cameleo Hopea shampoo keltaisuuden estoon vaaleille valkaistuille ja harmaille hiuksille . Hiuksia kirkastava shampoo jokapäiväiseen käyttöön Shampoo eliminoi ei toivottuja keltaisen sävyjä. Se lisää hopeisen loistoa ja antaa harmaille hiuksille kauniin platinaisen sävyn. Monimuotoinen koostomus suojaa haitalliselta UV-säteilyltä. Säännöllisesti shampoo tehostaa platinan sävyjä .

+ Ei kuivata hiuksia pidemmälläkään käytöllä
+ Jättää hiukset pehmeiksi ja notkeiksi
+ Ei jätä lilaksi / siniseksi kuivaankaan tukkaan laittaessa
+ Antaa kiiltoa 
– Kokemukset perustuu vaalennettuihin hiuksiin, en usko, että värjäämättömään hiukseen näillä on suurempaa vaikutusta. Vaikutusaika on ollut 10-30 minuuttia. Biozell hopea shampoo on aavistuksen tehokkaampi, kuin Cameleo. 

12 Responses to “Edullisimmat hopea shampoot testissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *