Summer hair

Vapun päähänpiston takia olen ollut jonkin aikaa ilman pidennyksiä. Se ei oikeastaan ole haitannut, mutta sain mahdollisuuden valita testiin jenkkiläisen irresistibleme – verkkokaupan the Silky touch -pidennyksiä, joiden luvataan olevan 100% aitoa hiusta. 
Sävy on #613, joka on omaan hiukseeni hieman liian kellertävä, niinkuin aina. Ajattelin nämä sävytellä tuttuun tapaan Biozellin hopea shampoolla 🙂 Pidennykset on myös hieman muotoiltu valmiiksi, jonka näette seuraavassa postauksessa, jossa näytän, kuinka klipsit laitetaan 🙂
Ensituntumalta hiukset tuntuu pehmeiltä ja super kivoilta ! Saa nähdä häviääkö silkkisyys, kun pesen nämä ensinmäisen kerran .. Toivottavasti ei. 
Pakettiin kuuluu hyvä setti osioita, yksi 4 klipsin osio, joka riittää pelkiltään tuomaan huiksiin tuuheutta. Kaksi osiota kolmella klipsillä, viisi kahden klipsin – ja kaksi yhden klipsin osiota. Kiinnitys klipsi on myös siro, mutta napakan oloinen. Tykkäsin myös siitä, että sivulla on video, joka auttaa värin valinnassa !
Kiinnostaako teitä kampausvideot ? 🙂

4 Responses to “Summer hair

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *