IBA2016 kynnet

Niin kuin ehkä tiedätte, olen tehnyt rakennekynsiä useamman vuoden. On tainnut tulla jo 5 vuotta täyteen. Into niiden tekemiseen on silti lopahtanut varmaan (vuosi sitten) ja isommat koristelut ovat jääneet taakse. Ennen tein maalauksia, paljon eri värejä, muita koristeluja,mutta nykyään, musta, nude ja punaisen sävyt eksyvät kynsiin, ehkä glittereiden kanssa.

Huolsin kynnet mustasta lakasta ja kultakoristeluista Indiedaysin tapahtumia varten. Laitoin kynsiin viininpunaisen lakan ja ruusunkultaisen glitter liun .. mysrkyn .. Pituutta kynsissä on reilusti niinkuin aina ennenkin ja olen onnistunut kasvattamaan oman kynnen näin pitkäksi !

Näillä voisi mennä myös vapun, tai sitten repäisen ja teen jotain värikästä ! 

One Response to “IBA2016 kynnet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *