NYX:in tuotteita testissä

nyx sex bomb
Hellou! Eilen mulla oli hieman väriä silmämeikissä ja testauksessa NYX:in sex bomb-paletti ja natural. Voisin sanoa, että oon aika hurahtanut NYX:in merkkiin. Se on hinta-laatusuhteeltaan sellainen mitä mielellään ostaa ja tuotteet ajaa asiansa. ( mitä tähän asti olen testannut )
Videolla teen myös kasvomeikin, joka on hieman muttunut edellisestä tutoriaalista. Tilailin jokin aika sitten NYX:iltä muutaman luomiväripaletin ( sex bomb, natural, smokey ja adorable ) ja soft matte lip cream:ejä sävyissä 03 Tokyo, 05 Antwerp ja 07 Addis Ababa ihastuttuani butter glosseihin ja niiden tuoksuihin ! Matte creamit ovat kuin huulipunia ”huulikiillon” muodossa. Ajattelin niiden kuivattavan huulia tai halkeilevan, mutta yllätyin positiivisesti, kun niin ei käynytkään. Kerron myöhemmin muista paleteista, kun olen saanut testattua niitä 🙂 
Kasvomeikissä korostuksiin olen käyttänyt jo jonkin aikaa Maybellinen Instant age rewind-peitevoidetta sävyssä light, joka on tarkoitettu tummille silmänalusille alunperin, mutta toimii loistavasti kasvojen korostamiseen.  En ole löytänyt tätä tuotetta Suomesta, joten tilailin sen Ebaystä.


Sitten videon pariin !
PS: Käykää tsekkaamassa BaByliss automaattikihartimen arvonta täältä ( palkinnon arvo 99e ) jos ette ole sitä vielä huomanneet !

Mukavaa päivää ! 🙂

6 Responses to “NYX:in tuotteita testissä

  • Oon katellut kanssa noita samoja luomiväripaletteja ja en tiedä minkä niistä haluan ja samalla en tiedä tarttenko, sillä mulla on jo Nyxiltä yks toinen paletti haha 😀 Mutta arvaa vaan paljonko tän sun videon jälkeen alkoi tehdä mieli 😀 Pitää harkita nyt ihan kunnolla. Ja hei sama täällä, olen kanssa ihastunut Nyxin tuotteisiin, niissä on oikeasti hinta-laatusuhde kohdallaan. Ps. Ihana kisu siellä takana<3

  • Itekään en osannut päättää minkä noista ottaisin joten tilailin ne paketti-hintaan 😛 haha kerro sitten mihin päädyit ! 😉 Nala on tommonen linssilude :)<3

  • Siis mitä ihania luomiväripaletteja! Himottelis hirveästi ostaa uusia mutta ihan oikeesti pitää nuo vanhat käyttää ensin pois:'D Nyxin luomivärit kiinnostaa kyllä kun näyttää että ovat hyväpigmenttisiä ja tarttuuvat kunnolla. Ihana meikki muutenkin ♥ Ja munkin huomio kiinnittyi suloiseen kissaan <3

  • Mulla ei oo luomiväri paletteja montaa ja halusin vähän extraa .. he he 😀 noiden kahden paletin mitä kokeilin oli ihan ok, katotaan onko eroa smokey ja adorable palettiin 🙂 On kyllä pigmenttisempiäkin luomivärejä näihin verrattuna .. Kiitos Kata <3 Meillä kylässäkin Nala ihastuttaa kaikki kaverit 😀

  • Voi miten söpöjä paletteja ja tosi kauniin silmämeikin oot tehnyt! 🙂 Täytyy varmaan itekin käydä tutustumassa noihin paremmin, ei sillä että tarvis enää yhtäkään palettia lisää mutta.. 😀 Kiva postaus!

  • heh heh nniiiimpä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *