Lomakynnet

Mieletöntä alkanutta viikkoa kaikille  ! Arvatkaas mihin me Villen kanssa karataan huomenna .. Tai siis muutaman tunnin päästä. ( postauksen julkaisu myöhästy hieman ja teen tätä tien päältä ) Äkkilähdöllä Kreikkaan, Samokseen. On tässä jo kauan himoteltukin ulkomaille lähtöä ja saanut fiilistellä muiden matkapostauksia. Haluutteko te lomasta postauksia ? Onko joku käytnyt kyseisessä paikassa ? Vinkkejä saa antaa 🙂
lomaknnet 022

 Sitten kynsiin, halusin tietty jotain turkoosia, tai muuta kirkasta, Kreikkaa ajatellen .. En kovin tyytyväien näihin ole, mutta menkööt pari viikkoa nyt tällä .. Kannettava mulla on mukana, mutta saas nähdä tuleeko postailtua paikan päältä.
Palataan ! 🙂

Nani Karoliina – Be yourself
Facebook
Instagram

21 Responses to “Lomakynnet

 • Upeet kynnet <3 vitsi ku Itsekkin osais 🙁

 • Hahah, näinhän se on. Viikon siellä tulen olemaan ja onpa kiva tälleen tutkia jo vähän etukäteen minkälaista siellä tulee olemaan, kun en siellä ennemmin ole käynyt. 🙂

 • Haha 😀 Hassu Vilmus 🙂 laitetaan tulemaan ! <3

 • Kiitos <3 Kivaa oli ! :>

 • Kiitos Marianne ! 🙂 <3

 • Kiitos ! 🙂 Nautittiin ! <3

 • Kiitos ! :)) <3 Testaile ja laita blogiin ! <3 Laitetaan tulemaan ! :))

 • Kiitos ihana ! <33

 • Kivaa reissua sinne siis ! 🙂 Kauan meinasit olla Samoksella ? 🙂 Laitan ekaa postausta tulemaan tämän viiikon aikana ! 🙂 Pituutta tulee kynsiin sitä mukaa, kuin ne kasvaa, mulla on ollut pitkät kynnet niin kauan, että ne ei häiritse arkiaskareita tai mitään spessumpaakaan 🙂 Tottumiskysymys 🙂 Oudompaa on mulla olla lyhyillä kynsillä ! :DD

 • :)) Näiden tekemisessä ei muu auta, kun se tekeminen 😀 Harjoitus tekee mestarin <3

 • Ehdottomasti reissupostausta tulemaan kun kotiudut! ♥ Oonkin kateudesta vihreenä seurannut instassa lomakuvia, minäkin haluan! 😀 Ihanaa loppureissua! 🙂

 • Voi miten kivat kynnet♥ Oikeen ihanaa lomareissua teille! 🙂

 • Oi miten ihanat ja kauniit noi kynnet!! <3 kivaa reissua teille! 🙂

 • Vai! ! Ihan superhienot kynnet- ♡

 • Tosi ihanat kynnet! Nauttikaa reissusta <3

 • Wau, upea korallin ja turkoosin yhdistelmä! Ihanat ♥ Pitääkin testata näitä värejä joskus 🙂 ♥

  Ja vitsit sentään, pidäpä mahtava loma! Oon kyllä hippusen verran kade nyt 😉 Mutta ehdottomasti teet lomasta postauksen (=postauksia), mua ainakin kiinnostaa! 🙂

 • Aivan ihanat kynnet ja aivan ihanaa reissua ennenkaikkea <333 nauttikaa :*<3

 • Itsekkin olen lähdössä Samokselle tässä elokuun ja syyskuun vaihteessa, joten todellakin olisi kiva nähdä sieltä ihan paikanpäältä meininkiä ja fiiliksiä! Ihanat kynnet, varsinkin tuo turkoosi asiajuttu on niin ihanan värinen, itse en niin tuosta toisesta väristä piittaa mutta kivat lomakynnet. Olispa itselläkin mahdolisuus laittaa oikein kunnolla kynnet, mutta ratsastaessa niitä on vähän hankala pitää ja ylipäätänsäkkin tallilla… Miten muuten itse "pystyt" olemaan pitkillä kynsillä tai pitääkö siihen jotenkin totutella? Olisi mielenkiintoista kuulla, koska itse en pysty. 😀 Mutta HYVÄÄ LOMAA sinulle! 🙂

 • Ihailin näitä jo instassa! Ihan mahtavat ja mäkin haluan oppia tekemään tällaiset ♥_♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *