Lovely red

nails 018
Holaaaaa ! 🙂 Vihdoista viimein sattumalta löysin Cubuksen kassalla ollessani viininpunaisen kynsilakan, joka on kummitellut mielessä todella kauan. Hintaa lakalla taisi olla alle pari euroa. Lakka kuivui todella, todella ripeästi, joten mulla oli vähän hankaluuksia saada sitä tasaiseksi pitkille kynsille. Plussaahan nopea kuivuminen on tietty, mutta muutaman kerran kököksi mennessä putsasin kynnen ja tein uusiksi. Lyhyisiin kynsiin en usko tätä ongelmaa olevan. Tai ehkä se johtuu siitä, ettei enää kerkeä tekemään kynsijuttuja niin useasti ja taidot rappeutuu ? 😀 Kuvassa myös tän hetken lemppari tuoksu Diorilta ahhh niin huumaava ! 
Mikä on tiedän lemppari tuoksu ? 🙂

Nani Karoliina – Be yourself
Instagram
Facebook

8 Responses to “Lovely red

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *