Henna nail art

henna nail art

Hiuuu ! Tän kesän yks suosittu juttu taitaa olla hennakuviointi. 

Selailin we heart it – sivustoa ja huomasin kuvan, jossa oli nuden väriset kynnet hennakuviolla tehtynä .. Ajattelin ”woow onpa hianot pitää kokeilla itselle” .. Nohh .. Yritin etsiä kyseistä kuvaa ja mielestäni tykkäsin kyseisestä kuvasta, jolloin se tallentuu omaan we heart it – tilille .. Ei, en löytänyt vaikka kuinka selasin ja etsin .. kunnes ymmärsin nähneeni unta kyseisestä kuvasta .. 
hennanails 075a60
Kyllä vain. Olin ihaillut samantyylisiä juttuja ja usein näen unta seuraavana yönä asiasta jos jotain teen paljon päivän aikana, joku on todella kivaa tai hirvittävää. Heh hee. Ei siinä mitään, unimuistista tein sitten tälläiset. Vasemman käden juttuhan tää maalailu ei tosiaan ollut, joten oikean käden kynnet jätin vain nudeksi 🙂 Mitäs mieltä te ootte hennakuvioinnista/tatuoinneista ? 🙂

Kivaa keskiviikkoa ! :*

24 Responses to “Henna nail art

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *